Home

Nieuws

RWV Advocaten Open 2018

RWV Advocaten Open 2018 is weer voorbij. We hebben genoten van de mooie wedstrijden, de gezelligheid, de feestavond, het mooie weer en ga zo maar door. Alle foto's zijn terug te vinden op onze website. Bedankt voor de mooie week. De wedstrijdleiding!

Voor het complete fotoboek, klik hier

Rommel opruimen

Aan alle leden,

Hierbij wederom het verzoek aan een ieder die komt tennissen of op andere wijze gebruik maakt van het park uw vuilnis mee te nemen van/buiten de baan en te deponeren in de vuilnisbakken.

Dit gaat om metalen/plastic dekseltjes van ballenkokers, sporttape, racket-lint, plasic flesjes, halve bananen, halve Marsen, aan de bank geplakte kauwgom etc. op de baan en

glazen, kopjes, servetjes, peuken etc. buiten de baan. Kan mijn tijd beter gebruiken ipv. de vuilnisman te spelen en nee, dat is niet mijn werk.....

Verder aan diegenen die toch zo nodig moeten roken op het park (ondanks een rookverbod) het verzoek de uitgetrapte peuken op te ruimen. Die op de baan geblazen worden ruim ik wel op.

Allemaal gemakzucht mensen, we willen immers wel dat het er netjes uit ziet, laten we er dan ook samen op letten, dank u voor de medewerking !

 

De groundsman

Inschrijven Blaadjes 2018

Inschrijven Zondagwintertenniscompetitie in de Frylinkhal 2018--2019

Vanaf nu kan er weer worden ingeschreven voor de Zondagwintertenniscompetitie in de Frylinkhal 2018-2019 via www.toernooi.nl      

Verassingsdag Jeugd 30 juni

Voor alle jeugdleden die op de basisschool zitten organiseert de Jeugdcommissie weer een Verassingsdag. Met elkaar gaan we een dagje 'uit' op zaterdag 30 juni, van 9.15 - 17.30 uur. Waar we heen gaan is nog een verassing! Dit is elk jaar een gezellige dag met veel deelnemers. Wil je ook mee? Geef je dan HIER op vóór 23 juni. Voor vragen kun je terecht bij de jeugdcommissie via boekhorstjeugd@gmail.com.

SPE: Senioren Plus Event 5 juli

TV De Boekhorst organiseert haar jaarlijkse Open ééndagsdubbeltoernooi voor vijftigplussers op donderdag 5 juli a.s.
Dit Senior Plus Event  kenmerkt zich door een hoog gezelligheidskarakter met o.a. een gezamenlijke lunch en prijsuitreiking na afloop.
Er wordt gespeeld in heren- en damespoules met drie wedstrijden van elk 45 minuten.
Aanvang om 10.00 uur en einde om 16.00 uur. De deelnamekosten bedragen € 12,50 p.p.  incl. een overheerlijke lunch. De inschrijving sluit op 1 juli maar vol=vol en uitsluiting vindt plaats op volgorde van binnenkomst. Inschrijving is inmiddels mogelijk via Toernooi.nl
Voor meer informatie per mail bij de SeniorPluscommissie: Annelies van Wieringen, Anneke de Vries, Jeanette v.d. Berg, Diny Heemskerk en Jan Slingerland.

06-06-2018-Foto’s afsluiting competitie
02-06-2018-RWV ADVOCATEN SPONSORT OPEN TOERNOOI TV DE BOEKHORST
25-05-2018-Inschrijving Najaarscompetitie Jeugd geopend
16-05-2018-Tuinmannen/vrouwen gezocht
21-04-2018-20 april ’18  OPENINGSMIDDAG SENIORENPLUS
19-04-2018-Seniorenplus Openingsmiddag vrijdag 20 april

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed