Sluiting Gravelbanen voor de winterperiode

02 november 2023


Met een beetje hulp van de storm nu iets sneller dan al was gepland, maar vanaf vandaag zijn de gravelbanen (baan 1 t/m 5) gesloten voor de winterperiode. Zoals gebruikelijk kan er in deze periode alleen getennist worden op de ClayTech banen (6 t/m 13) (en mits het niet gaat vriezen) en natuurlijk altijd in de Frylink! 

Na de winterperiode zullen de gravel banen, zoals gebruikelijk, weer een onderhoudsbeurt krijgen. We willen graag benadrukken dat we allemaal weten dat de banen aan het begin van dit voorjaars-seizoen niet in optimale conditie waren, en dat we er deze winter alles aan zullen doen om de banen er dit komende voorjaar beter bij te hebben liggen. 

Over de opening van seizoen 2024 volgt er tzt uiteraard nog exacte informatie. En zeker met dit weer zouden we zeggen, kom gezellig een keer in de Frylink spelen! In verband met de storm hebben we voor de rest van deze week en voor dit weekend de tarieven in de club app verlaagd. Dus maak hiervan gebruik om droog, warm en zonder wind te kunnen spelen! 

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 27 05 62 85 (clubhuis)

T.V. de Boekhorst

Ruys de Beerenbroucklaan 4
2211 AW Noordwijkerhout

KVK-nummer

40445439