Winter tennis binnen

  

 

T.C. Frylink 

Voor indoortennis bent u van harte welkom bij TC Frylink. Dit tenniscentrum  is geopend van begin oktober tot eind maart, en beschikt over vier uitstekende hardcore binnentennisbanen, moderne sanitaire voorzieningen en kleedruimtes. Buiten de hal is er bovendien een ruime parkeergelegenheid.

Aan een gezellige bar/kantine ontbreekt het natuurlijk ook niet in T.C. Frylink. Het team onder leiding van Benjamin de Mooy staat dagelijks vanaf 09.00 uur voor u klaar, voor een kop koffie tot aan een feestelijke cocktail. Geen zin om te koken? Er is een menukaart met diverse gerechten, waarbij de daghap dagelijks wisselt. Vanaf het terras naast de bar heeft u goed zicht op de banen. 

Baanverhuur

De tennisbanen van T.C. Frylink kunt u per seizoen huren voor een wekelijkse mogelijkheid om indoor te tennissen.

Het gehele seizoen zijn er daarnaast voldoende mogelijkheden om zgn. losse tennisbanen te huren. U kunt hiervoor online een baan reserveren. Bekijk hier de actuele baanbezetting.

Lees vooral ook even de Algemene voorwaarden van TC Frylink. 

Evenementen

Naast de verhuur van de tennisbanen worden er het gehele seizoen tal van leuke evenementen georganiseerd, zoals de zondagcompetitie en de vrijdagochtendcompetitie. Tijdens de kerstdagen wordt er traditioneel het T.C. Frylink kersttoernooi gehouden, dat altijd garant staat voor mooie tenniswedstrijden en ouderwetse gezelligheid. 

Op zaterdagavond is er ruimte voor individuele tennisavonden. Wilt u samen met uw familie, vrienden, bedrijf etc. eens een leuke sportieve avond beleven? Neem dan contact op voor alle mogelijkheden! 

Contactgegevens

TC Frylink
's Gravendamsweg 71

2211 WH  Noordwijkerhout

0252-346980
[email protected]

Website TC Frijlink 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 27 05 62 85 (clubhuis)

T.V. de Boekhorst

Ruys de Beerenbroucklaan 4
2211 AW Noordwijkerhout

KVK-nummer

40445439