Sponsormogelijkheden

 

 

T.V. De Boekhorst is een perfecte vereniging om te sponsoren. Het is één van de grootste verenigingen van de Bollenstreek, waar het altijd bruist van de sportieve activiteiten én mensen! Bovendien is het volledige park in de laatste jaren vernieuwd en wordt er veel aandacht besteed aan onderhoud. Hierdoor ligt het park er altijd zeer netjes bij.

Sponsor worden van T.V. De Boekhorst is bovendien ook investeren in onze jeugd. De jeugd houdt een vereniging levend, en bovendien is het voor de jeugd belangrijk om lekker te bewegen en sporten. T.V. De Boekhorst investeert daarom op verschillende manieren in "De Boekhorstjeugd." En om dit te kunnen blijven doen hebben we uiteraard sponsoren nodig.

Jaarlijks zijn er op De Boekhorst allerlei competities, waar veel spelers aan mee doen, zowel op recreatief als op competitief niveau. Zo spelen onze eerste teams altijd mee in de hoogste klasses! Hiermee vormen zij tevens een voorbeeld voor de jeugd, die wij dan weer begeleiden zodat ze dit niveau mogelijk ook kunnen halen!  

De ligging van ons park is uniek en biedt tal van sponsormogelijkheden. Zo is er een ruime en goed ingerichte kantine met veel glas, en vanaf het terras is er zicht over het hele park en alle sponsoruitingen. 

Een andere aantrekkelijke sponsormogelijkheid is het Open Toernooi. Hier komen jaarlijks van alle kanten bijna 350 spelers op af, dus het is een uitstekende gelegenheid om u in de regio te profileren. 

We bieden verschillende manieren voor u om de vereniging te ondersteunen en tegelijk te werken aan uw naamsbekenheid in de regio Duin en Bollenstreek. Zo hebben we verschillende opties voor borden langs de banen en een net achter de tennis en/of padelbanen. Daarnaast is het bij ons nu ook mogelijk om een baan te vernoemen, hebben we vlaggenmasten op het park staan en hebben we natuurlijk deze website en onze social media kanalen waarmee u zeker onze 1300 leden regelmatig kunt bereiken.

Voor meer informatie over alle sponsormogelijkheden kunt u mailen naar [email protected] en wij stellen graag een pakket op maat samen! U kunt natuurlijk ook contact zoeken met een van de leden van de sponsorcommissie:

  • Angelique van Schie
  • Ben Geerlings
  • Robin Koper
  • Arjan Duindam

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 27 05 62 85 (clubhuis)

T.V. de Boekhorst

Ruys de Beerenbroucklaan 4
2211 AW Noordwijkerhout

KVK-nummer

40445439