Tennis- en Padelvereniging De Boekhorst

Welkom!

Tennis- en padelvereniging De Boekhorst is een bloeiende vereniging met ca. 1450 leden, waarvan 200 jeugdleden. De vereniging richt zich zowel op de recreatieve speler als de prestatiegerichte speler.

Binnen de vereniging zijn er commissies actief voor zowel tennis als padel en zowel de de jeugd als voor de senioren. Onze tennistrainingen worden verzorgd door een team van de zeer getalenteerde trainers van Pure Tennis. Het gehele jaar door worden er leuke activiteiten en toernooien georganiseerd voor alle niveaus en leeftijden.

Op ons mooie tennispark zijn vijf gravel- en acht Claytech (Top Clay) tennisbanen aanwezig, en drie padelbanen. Al deze banen zijn voorzien van verlichting. Op de padel en Claytech banen kan zowel in de zomer- als in de winterperiode gespeeld worden. Uiteraard hebben we ook een gezellige kantine, en een zonnig terras met goed zicht op de banen. 

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze vereniging? Komt u dan vooral een keertje kijken op ons mooie en gezellige tennispark!

Let op bij het weer verlaten van ons park. De straat is een richtingsverkeer, vanuit de parkeerplaatsen naar de ingang mag u alleen rechtsaf weer de straat uitrijden. 

Overweegt u om lid te worden? Hier vindt u onze opties en tarieven

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 27 05 62 85 (clubhuis)

T.V. de Boekhorst

Ruys de Beerenbroucklaan 4
2211 AW Noordwijkerhout

KVK-nummer

40445439