Nieuws

Groen Licht van de leden

Het gonst in het clubhuis, want dat gebeurt immers als je dat tot aan het randje vult met druk pratende mensen. Ze converseren enthousiast, drinken een borrel en wijzen met nieuwsgierige blik op de foto’s die op de schuifpui zijn geplakt. ’Dát vind ik mooi.’  En: ‘Wat een enórm terras!’ 

Ze praten over de plannen voor het nieuwe tennispark én het nieuwe clubhuis. Deze avond was voor het bestuur een spannende avond. In de afgelopen maanden is achter de schermen bijzonder hard gewerkt om een zeer zorgvuldig doordacht plan aangaande de herstructurering te kunnen presenteren aan de leden van TV de Boekhorst.

Voo hierr meer foto's, klik hier

In deze Bijzondere Algemene Ledenvergadering kregen de leden uitleg over de aanleg van de nieuwe banen. Daarna waren presentaties te zien van ‘Van Egmond Totaalarchitectuur’ en ‘Dirk van Berkel Binnen architectuur’ die respectievelijk voor de buitenkant en binnenkant van een nieuw te bouwen clubhuis, hun ontwerpen toonden.  De leden reageerden enthousiast én dachten mee over eventuele kanttekeningen.

Natuurlijk bestond ook nieuwsgierigheid naar het financiële plaatje wat aan deze plannen hangt en daarover heeft de penningmeester uitleg gegeven. De club zal een lening aan moeten gaan en ook de contributie zal verhoogd gaan worden, maar de schade blijft heel beperkt en dat is te danken aan goed overleg tussen de partijen. Het bestuur was dan ook oprecht blij, bij het zien van al die handen in de lucht. Het waren er veel…én ze stemden vóór! Met deze instemming  heeft TV de Boekhorst een sterke positie om de plannen over de laatste hobbel te krijgen, namelijk de Raad. We wachten nog een klein weekje af, maar zijn vol vertrouwen!

Het verslag van de Algemene Bijzondere Ledenvergadering van 10 april jl. is opvraagbaar via het Secretariaat.

« Terug

» Nieuws archief