Nieuws

Tuinmannen/vrouwen gezocht

Beste leden,

Zoals jullie allen wel is opgevallen wordt ons park elk jaar prachtig opgefleurd met mooie bloemen en worden de desbetreffende plantsoentjes altijd keurig onderhouden.

Dit is het werk van een kleine groep tuinmannen die dit al jarenlang op diverse dinsdagmiddagen op vrijwillige basis doen.

Deze groep mannen, want dat zijn het nu nog steeds, beginnen echter op leeftijd te komen. Vanwege steeds meer (serieuze) lichamelijke problemen moeten hierdoor  3 van de 5 mannen afscheid gaan nemen van deze groep.

Het moge duidelijk zijn dat de 2 overige mannen, die ook geen 20 meer zijn, deze klus niet meer alleen kunnen bolwerken.Vandaar dat wij op zoek zijn naar vrijwilligers.

Het gaat hierbij om mannen en vrouwen die wat tijd overhebben op enige dinsdagmiddagen en zin hebben om een paar uurtjes te tuinieren zodat deze traditie niet verloren gaat.

Drempelvrees is niet nodig omdat er nog steeds een deskundige begeleiding zal zijn vanuit de huidige groep tuinmannen, soms alleen mondeling maar ook vaak fysiek.

Dus mochten jullie zin hebben of mensen kennen die dit leuk vinden meldt dit dan aan bij: baanonderhoud@tvdeboekhorst.nl, of parkbeheer@tvdeboekhorst.nl ,
of bel even met Mat van Vondelen: 06-158 552 32

 

Laten we er voor zorgen dat ons park voor nu en in de toekomst fleurig en gezellig blijft, ons belangrijkste visite-kaartje !  We hopen op veel reacties.

Met vriendelijke groet,

Parkbeheer T.V. De Boekhorst

« Terug

» Nieuws archief