Nieuws

Nieuwe Jaartoernooi 50 plus

Wat was het (weer) gezellig met z’n allen!

Het aantal deelnemers lag ongeveer gelijk aan vorig jaar. Dat was al een mooi begin.Dinsdag 12.00uur gingen we van start met gelijk twee spannende damesdubbels. Het sfeertje zat er gelijk goed in en dat is zo gebleven, met als hoogtepunt de donderdagmiddag met de band The Beards. Een heerlijk repertoire, waarbij iedereen meezong en er ook nog een dansje werd gemaakt. Een leuke afsluiter van de poule-fase. Na een dag rust op vrijdag werden gelijktijdig met de wedstrijden van het Kersttoernooi op zaterdag de halve finales in het Herendubbel gespeeld. Dit zorgde voor heel wat toeschouwers. Aan de kant werd goed meegeleefd met de spelers. Aan aanmoedigingen geen gebrek (ook niet aan opmerkingen).

Zondag de finaledag in het HD, DD en het GD. Spannende wedstrijden waarin een ieder vocht om de eer van het kampioenschap binnen te halen. Dit resulteerde in de volgende uitslagen:

HD-A

1e Noud van Dam – Berry Lumoindong

2e Loek van Eeden – Gijs Geerlings

HD-B

1e Cornelis Willem de Mooy – Jos Schilder

2e Daan de Mooy – Dick Visser

DD

1e Coby van den Berg - Liesbeth Krooder

2e Cocky Klein – Anneke Zonneveld

GD

1e John de Borst – Lia van der Holst

2e Henk Oudwater – Brigitte Luckerhoff

 

Allen gefeliciteerd!

 

Mensen, wat hebben jullie er een geweldig leuk toernooi van gemaakt. Bedankt voor jullie deelname en wij hopen jullie volgend jaar weer te zien bij het gezelligste Nieuwjaarstoernooi 50+ van de Bollenstreek.

 

De wedstrijdleiding

« Terug

» Nieuws archief