Nieuws

Komende activiteiten voor de jeugd

Beste jeugdleden,

De komende periode staan er een aantal leuke activiteiten voor jullie op de planning!

 

Vrijdag 29 september van 17.00 - 19.00 uur sluiten we het zomerseizoen af met het Pannenkoekentoernooi. Iedereen neemt een koekenpan mee die je gebruikt als racket. De jeugdcommissie bakt de lekkerste pannenkoeken voor jullie. Meedoen is gratis en opgeven kan op de inschrijflijst in het clubhuis.

Zaterdagavond 7 oktober organiseren we een bijzondere activiteit voor de oudere jeugd die op de middelbare school zit: een 'Glow-in-the-dark Disco Tennis Party'! De Frijlink hal zal worden omgetoverd tot glow-in-the-dark tenniscentrum. In het pikdonker zie je alleen de lijnen, net, bal en tegenstander in felle kleuren. Er wordt dus getennist maar ook gefeest met als dresscode uiteraard Wit & Neon. Het inhuren van de benodigde materialen is vrij duur, dus vandaar dat we een bijdrage vragen van 5,-. Hiervoor krijg je dan wel een gratis consumptie aan de bar. Voor deze activiteit heb je een kaartje nodig, die je bij de trainers kunt kopen. Wees er snel bij, want vol=vol.

De World Tour en Najaarscompetitie zijn in volle gang en veel van jullie doen mee. Na deze competities volgt er een lange competitieloze periode tot aan het voorjaar. Omdat we graag willen dat kinderen ook in de winter wedstrijden blijven spelen, organiseren we als tennisschool elke winter een winterjeugdcompetitie op zondag in Tennishal Vinkenveld in Noordwijk, bedoeld voor alle jeugd van alle verenigingen (Oranje, Groen en Geel). De opzet is: opgeven in teams van 2 spelers en elk team speelt minimaal 6x tegen een ander team, verspreid over de winter. Per keer speel je 1,5 uur: 45 minuten enkel en 45 minuten dubbel. Verhinderingen kun je op geven en kinderen die najaarscompetitie spelen worden pas vanaf november ingedeeld. Zie voor meer info de poster en inschrijven kan HIER tot 10 oktober. Elk jaar doen er veel Boekhorsters mee. Ben jij dit jaar ook van de partij?!

« Terug

» Nieuws archief